Opskrift:⬇️⬇️ ( 40 stykker)
– 2 pk gær
– 1/2 tsk salt
– 1\2 tsk sukker
– 2 Store æg
– 1/2 liter lunken minimælk
– 100g havregryn
– 400g grahams mel
– 200g hakket spinat
– 550g hvedemel ( gem noget til udruldning af dejen)
– alt dette blændes godt sammen og skal hæve i 30-45 min.
Fremgangs måde:⬇️⬇️
Del dejen i 5 stykker, hvert stykke udruldes til en cirkel og cirklen deles i 8 lige store dele, herefter skal kylling pølsen i og dejen ruldes om pølsen.
Pølsehornene efterhæver i ca 15 min pensles med minimælk, man kan med fordel pensle igen med mælk efter bagning, det gør skorpen dejlig blød og så knækker de ikke når de kommes i fryseren👌
De skal have 16-18 Min i ovnen på 175°
Velbekomme 👏
/ Morten
Læg en kommentar