Opskrift:⬇️⬇️  ( 40 stykker)

– 2 pk gær

– 1/2 tsk salt

– 1\2 tsk sukker

– 2 Store æg

– 1/2 liter lunken minimælk

– 100g havregryn

– 400g grahams mel

– 200g hakket spinat

– 550g hvedemel ( gem noget til udruldning af dejen)

– alt dette blændes godt sammen og skal hæve i 30-45 min.

Fremgangs måde:⬇️⬇️

Del dejen i 5 stykker, hvert stykke udruldes til en cirkel og cirklen deles i 8 lige store dele, herefter skal kylling pølsen i og dejen ruldes om pølsen.

Pølsehornene efterhæver i ca 15 min  pensles med minimælk, man kan med fordel pensle igen med mælk efter bagning, det gør skorpen dejlig blød og så knækker de ikke når de kommes i fryseren👌

De skal have 16-18 Min i ovnen på 175°

Velbekomme 👏

 

/ Morten