Oplever du også at du ofte smider rugbrød ud eller det bliver lidt tørt? Så er her et super alternativ!
Rugbrøds chips👌
På den måde er du også med til at mindske madspild, og så smager de fantastiske😉👏

1 – Skær/ knæk rugbrødet i så tynde skiver som muligt. Man kan med fordel komme rugbrødet i køleskabet eller fryseren for at gøre det nemmere at skære tyndt, bliver de for tykke bliver de Ikke så sprøde, og de er klart bedst når De er sprøde😜

2 – Rugbrødsskiverne fordeles jævnt på en bradepande med bagepapir, og olien fordeles jævnt hen over dem med spray eller pensel. ( jeg bruger Oliven olie)

3 – Drys med salt, Chili, hvidløg, ja man kan sådan set bruge næsten ALT 😁👏

4 – Bag rugbrødschipsene i ovnen ved 180 grader i 10-15 minutter, til de er gyldne og sprøde – de må ikke blive brændte så smager de ikke nær så godt🙈
Vend dem rundt halvvejs i bagningen. 👌

5 – Læg chipsene på fedtsugende papir (køkken rulle ),når de er afkølede kan de spises som snack eller som brødcroutoner i salat feks.

/ Morten