Hvem er jeg?

profilJeg hedder Morten, jeg er 30 år, jeg er bosiddende i Esbjerg hvor jeg bor i hus sammen med min forlovede og vores dyr. Jeg er personlig træner og har taget uddandelsen som kostvejleder med speciale i vægttab. Jeg har igenmen de seneste mange år hjulpet adskillige mennesker med at opnå deres mål med hensyn til kost, træning og specielt vægttab/opstramning af kroppen.

Jeg kender alt til hvor svært, frustrerende og hvilken følelsesmæssig rutsjebanetur det kan være at lave sin livsstil om, nogle dage er bare super og det hele køre som det skal, kosten, træningen alt omkring dig, men lige pludselig kan det ændre sig, ja faktisk på rekord tid kan det hele føles helt umuligt og man har lyst til at give op, og alt det ved jeg fordi jeg selv har været hele turen igenmen.

Jeg har selv tabt mig 45 kg og gået fra at være en stor overvægtig fyr som var rigtig flov og ked af sin krop og uden nogen former for synlige muskler, til i dag at være en sund fyr med en krop han er tilfreds med. Min holdning til træningen er, at der findes ingen nemme løsninger, ingen hokus pokus produkter, med vilje og hårdt arbejde kommer man igennem længst. Mit liv har ændret sig markant efter jeg tog beslutningen om at ændre min livsstil.  Jeg har også måtte gå igennem en mave operation hvor jeg fik fjernet overflødig hud pga mit vægttab, så jeg kan sagtens sætte mig ind i de tanker og følelser du evt. måtte få undervejs i dit forløb.

 

Hvorfor har jeg valgt at blive kostvejleder og personlig træner?

Det svar er faktisk meget enkelt, jeg ved selv hvor svært og uoverskueligt det hele var i starten, jeg var motiveret, klar til at give den en ordentlig skalle i fitness, og var klar til at spise sundt osv, men måske du kender denne følelse. Jeg tog i fitness, jeg løb lidt på løbebåndet, trænede lidt arme og mave og ja så var jeg faktisk på total bar bund, og ja jeg vidste ikke rigtig hvad for noget mad jeg skulle spise, og så kan man hurtig miste motivationen igen, og det vil jeg gerne undgå sker for andre.

Jeg elsker at se når folk bliver glade når de når deres mål, Fordi at din succes, er min succes. Derfor vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at vi sammen når dit mål. Om dit mål er vægttab, opstramning , eller noget helt tredje, så hjælper jeg gerne med at ligge en plan, guide dig på rette vej, give dig værktøjerne til et varrigt vægttab og jeg giver dig gerne et kærlig spark bagi, hvis der er brug for det 🙂
Jeg elsker at lære fra mig. Jeg opsøger ofte ny viden for selv at lære nye ting, som kan give videre til mine klienter. Jeg er meget passioneret og professionel omkring mit arbejde og jeg vil dig kun det bedste. Derfor forventer jeg også at hvis du har valgt at ændre din livsstil og at jeg skal hjælpe dig at du går ind til forløbet med gejst og vilje og vil give dig 110% det bliver hårdt men også sjovt, spændende og udfordrende.

/ Morten

Uddannelser / CV

  • taget uddandelsen som kostvejleder/slankekonsulent med speciale i vægttab
  • Jeg har mærket på min egen krop hvordan det er at veje alt for meget og derfor skulle ændre livstil
  • Jeg har selv tabt mig 45 kg og er gået fra at være overvægtig til at være en muskuløs fyr
  • Jeg har gennemført flere 12 og 24 timers spinning marathons
  • Jeg har løbet en del halvmarthons samt en masse OCR-løb.

Billeder af mig fra løb og styrketræning