“Den bedste beslutning!”

Jeg har prøvet mange forskellige slankekure, og jeg gik altid død hurtigt og mistede motivationen og jeg følte mig træt og uoplagt hele tiden ☹

Så jeg kontaktede Morten for at få noget hjælp, og det skulle vise sig at være en af mine bedste beslutninger!

vi havde en god dialog omkring hvordan mit forløb skulle foregå, jeg følte mig fra første sekund i trykke hænder 😊 og forløbet gik overalt forventning, jeg tabte mig en masse kg samt cm, og endelig kunne jeg holde min motivation oppe, og det kan jeg kun takke Morten for.

Jeg kan til en hver tid anbefale Morten hvis du står og har brug for hjælp til at tabe dig.

Jeanette

“Ubeskrivelig støtte!”

received_10207944193580567Jeg kontaktede Morten i juli 2016, og jeg må indrømme at jeg i starten var en smule skeptisk. Jeg er en af dem som har afprøvet alverdens kure, men ingen af dem har givet mig det resultat jeg søgte og min motivation har været ikke-eksisterende efter de første 2 dage.
Men jeg besluttede mig for, at prøve et forløb hos Morten – nok mest fordi at jeg tænkte at han har styr på sagerne, da han selv har været et stort vægttab igennem og må kende til alle de devaluere de tænker man kan have om sig selv, når man er overvægtig. Jeg startede mit 8 ugers forløb med målet om at blive glad for mit eget spejlbillede samt at få en sundere og mere naturlig holdning til livet, og hold nu op nogle vilde 8 uger! 😄
Jeg troede slet ikke, at jeg indeholdte så meget viljestyrke og rygrad. Er målløs, imponeret og stolt af mig selv og det jeg har opnået indtil nu! 💪 Jeg har smidt 10kg og en hulens masse centimeter plus at jeg endelig har fået fornøjelsen af selvtillid – Og var det ikke for Morten og hans ubeskrivelige støtte, så havde jeg ikke været så langt som jeg er i dag rent mentalt, og havde modet på at nå mit ultimative mål 💕

Tak for alle de gange du har hevet mig op, fordi jeg var ved at miste troen på mig selv og tak for de udfordrende og hårde personlige træningstimer vi har haft, din og min stædighed har gået så godt i spænd under hele forløbet.
Morten, tusind tak for dig og at du har hjulpet mig til at få et andet syn på mig selv og min krop.

Hvis du sidder derude og ønsker et vægttab, at få en stærkere krop eller på nogen måde vil gøre noget godt for dig selv, så kontakt Morten og fortæl om dine drømme – Og I vil i fællesskab komme frem til et forløb som passer lige præcis til dig!

Maiken

“12,7 kg på 8 uger”

Jeg skrev til Morten for 8 uger siden, med det formål at tabe mig. Over alt forventning skrev han tilbage inden for 15 minutter, og vi fandt frem til et 8 ugers forløb ville kunne få mig ordenligt igang. Han tilrettelagde en kostplan som havde meget mere variation end hvad jeg havde forestillet mig (for det meste siger alle der taber sig jo de bare spiser kylling & grøntsager.. 😛 ) Og jeg har nu fået smag for den “nye” mad. Jeg skulle også spise mange gange om dagen hvilket gjorde det svært for mig i starten da jeg var under uddannelse, at snige ens madpakker frem i undervisningen, men det var slet ikke så svært 🙂

Nu er der gået 8 uger, jeg er blevet 12.7kg lettere på trods af en hård omgang influenza & fodproblemer, men det stopper ikke her. Jeg har stadig blod på tanden, og ved at jeg kan regne med Morten, hvis min motivation svækker. Ligeså snart foden er klar igen, er jeg helt sikkert en der foretrækker at have Morten til at være der i baggrunden til at lave justeringer.

Nikolaj

“5/5 stjerner til Morten”

jeg kontaktede Morten tilbage i April måned med henblik på at få noget råd og vejledning i forhold til vægttab og motion.
han svarede med det samme og man kan mærke fra start at det et noget han virkelig brænder for, man er ikke bare et nr. i køen som ved mange andre som tlbyder hjælp til vægttab. man bliver behandlet som et individuelt menneske hele vejen igennem. og vores samarbejde/forløb startede 1 juni.

Selv om jeg havde nogle store bump på vejen er jeg blevet en del kg lettere. Morten var god til at få en ovenpå igen efter man ramte et bump og var der noget som ikke fungerede kom hans straks med en anden ide som i mit tilfælde passede bedre til mig.

det er ikke sidste gang jeg får hjælp af Morten og jeg er slet ikke færdig med min rejse, men han har givet mig nogle gode råd og værktøjer til at jeg kan fortsætte min rejse på den rigtige måde.

så 5 stjerner til Morten fra mig.!

Majbrit

Studerende og mor til 3

Vil du være den næste succeshistorie?

Så kontakt mig i dag og find den pakke der er rigtig for dig.

KONTAKT